top of page
IMG_170.JPG

HOE KREATIEF WERKT

Streven naar perfectie

Kreatief is in 2021 begonnen vanuit een passie om onze klanten te helpen hun dromen waar te maken. Sinds onze oprichting zetten we ons in om impactvolle en creatieve ervaringen te creëren voor onze klanten en hun gasten, ongeacht de grootte van het evenement.

Ons team streeft ernaar om aan de behoeften van alle betrokkenen te voldoen en deze te overtreffen. Dit komt voort uit dat we het belang inzien van het werken met (en niet alleen voor) onze klanten, herinneringen te smeden die lang blijven hangen nadat de laatste gasten vertrekken.

HET TEAM VAN KREATIEF EVENT

Leer ons kennen

Ontdek met wie we onszelf omringen en zie waarom we er zo zeker van zijn dat kreatief event het beste is. Wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan die u tegenkomt!

AE368FA7-6F55-44B3-989D-FE9CF1762EF4.jpeg

Tim Maier

Events / DJ

Sinds ik klein ben ben ik al bezig met het organiseren van verschillende dingen, zo ging er ooit een Disneyparade door de straat.. Ik heb verschillende soorten Podiumervaringen maar ben uiteindelijk toch tot de conclusie gekomen dat ''de weg er naartoe'' veel leuker is om te maken en bedenken dan echt zelf op het podium te staan. Ik stop al mijn liefde en passie in mijn werk en ga dan ook altijd voor het beste resultaat! Na verschillende ervaringen in de evenementen wereld is het een droom om hierin een eigen bedrijf te runnen. Met ook jaren ervaring in de horeca staat bij mij 1 ding centraal, gastvrijheid! Het mooie aan deze tak van sport is dat elk event/project anders is en weer op een andere manier uitdagend!

_DSC5773.jpg

Ezra van Huisstede

Events / DJ

Mijn hele leven ben ik altijd al bezig geweest met muziek. Inmiddels mag ik al ruim 5 jaar op de tofste events draaien, en is mijn passie voor evenementen gegroeid. Naast de studie Leisure & Events management ben ik ook al in het werkveld bezig. Ik hou mij bezig met feesten en muziekgerelateerde evenement. Samen zorgen wij dat uw event van A tot Z gerealiseerd wordt.

bottom of page