top of page
IMG_170.JPG

HOE KREATIEF WERKT

Streven naar perfectie

Kreatief is in 2021 begonnen vanuit een passie om onze klanten te helpen hun dromen waar te maken. Sinds onze oprichting zetten we ons in om impactvolle en creatieve ervaringen te creëren voor onze klanten en hun gasten, ongeacht de grootte van het evenement.

Ons team streeft ernaar om aan de behoeften van alle betrokkenen te voldoen en deze te overtreffen. Dit komt voort uit dat we het belang inzien van het werken met (en niet alleen voor) onze klanten, herinneringen te smeden die lang blijven hangen nadat de laatste gasten vertrekken.

HET TEAM VAN KREATIEF EVENT

Leer ons kennen

Ontdek met wie we onszelf omringen en zie waarom we er zo zeker van zijn dat kreatief event het beste is. Wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan die u tegenkomt!

AE368FA7-6F55-44B3-989D-FE9CF1762EF4.jpeg

Tim Maier

Events / DJ

Sinds ik klein ben ben ik al bezig met het organiseren van verschillende dingen, zo ging er ooit een Disneyparade door de straat.. Ik heb verschillende soorten Podiumervaringen maar ben uiteindelijk toch tot de conclusie gekomen dat ''de weg er naartoe'' veel leuker is om te maken en bedenken dan echt zelf op het podium te staan. Ik stop al mijn liefde en passie in mijn werk en ga dan ook altijd voor het beste resultaat! Na verschillende ervaringen in de evenementen wereld is het een droom om hierin een eigen bedrijf te runnen. Met ook jaren ervaring in de horeca staat bij mij 1 ding centraal, gastvrijheid! Het mooie aan deze tak van sport is dat elk event/project anders is en weer op een andere manier uitdagend!

_DSC5773.jpg

Ezra van Huisstede

Events / DJ

Mijn hele leven ben ik altijd al bezig geweest met muziek. Inmiddels mag ik al ruim 5 jaar op de tofste events draaien, en is mijn passie voor evenementen gegroeid. Naast de studie Leisure & Events management ben ik ook al in het werkveld bezig. Ik hou mij bezig met feesten en muziekgerelateerde evenement. Samen zorgen wij dat uw event van A tot Z gerealiseerd wordt.

Untitled design-32.png

Nikita van der Voort

Events

Mijn passie voor creativiteit is al vanaf kleins af aan aanwezig. Hoe het begon met naailessen van mijn oma om ooit mode ontwerpster te worden tot het moment dat ik besefte dat het niet ging om het maken van kleding maar om het ontwerpen. In welke vorm dan ook. 

Zo ben ik terecht gekomen in de evenementen branche en heb ik hier mijn passie verder mogen ontwikkelen voor het organiseren van allerlei verschillende soorten evenementen. Van sport tot cultuur en van dance tot een zakelijke beurs, niks is te gek.

Daarnaast werk ik ook al sinds mijn 14e in de horeca en heb ik mij zo ook ontwikkeld als mixoloog. Ik heb een oog voor detail, van de grootste decor stukken tot de perfecte cocktail, voor uw event.

WhatsApp Image 2023-08-01 at 20.30.03.jpeg

Marin Veldhuizen

Events / Styling

Creativiteit is altijd mijn sterkste vak geweest. Bezig zijn met het versieren en opmaken van verjaardagen, feestjes en het helpen van mensen voor een fantastische dag vind ik het allerleukste om te doen! Ook fashion en de evenementen branche heeft mij erg aangetrokken. Ik heb erg veel horeca ervaring en help mensen graag, wat ik ook erg leuk vind, maar toch merk ik dat mijn gevoel zegt dat ik hiervoor moet gaan! Het stylen van iemand voor een feestje, met interieur/exterieur bezig zijn, samen in combinatie met een evenement organiseren. Daar ben ik goed in. Samen met u zitten en kijken naar de mogelijkheden en daarna aan de slag. 

Elk evenement, style en dag is anders en dat is wat het zo interessant maakt. Nieuwe vaardigheden leren, mensen leren kennen en nooit hetzelfde doen, maar van elke dag een stylevolle dag maken!

bottom of page